Hout

Een houten vloer geeft veel leefplezier. We noemen een aantal voordelen van een houten vloer: – Een houten vloer is een lust voor het oog. – Gemakkelijk te onderhouden. – Hygiënisch en daardoor gezonder dan tapijt – Een houten vloer kan een leven meegaan. – Sterk en bijzonder duurzaam. – Milieuvriendelijk door gebruik van duurzame houtsoorten. – Een houten vloer is warmte-isolerend en uiterst brandwerend.

Onderhoud

Kale plekken, krassen, kleurverschillen! Het maakt niet uit hoe u uw houten vloer gebruikt, vroeg of laat begint uw houten vloer slijtageplekken te vertonen. Dan kan een flinke opknapbeurt door uw vloer te schuren de uitkomst bieden om een verfrissende uitstraling te brengen in  huis. Na het  schuren van de vloer zijn er verschillende vloer oliën en lakken mogelijk.

Vakkundig gelegd

Om een houten vloer volledig tot zijn recht te laten komen is het soort hout en de manier van leggen van groot belang. Wilt u advies over uw vloer? Neem dan contact met ons op.

Laat u inspireren door klanten die u voor gingen

Wilt u onze vloeren in het echt zien?

U weet natuurlijk pas echt wat u vindt van een vloer als u deze heeft gezien en er over heeft gelopen. Kom eens langs in onze showroom, of bel voor een afspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!