Gietvloer

Een vloer beslaat een groot oppervlak en vormt daarom de basis van uw interieur. De toonzetter van sfeer. Vloerenkunst biedt u exclusieve gietvloeren die geheel naadloos worden aangebracht en weinig onderhoud vergen. Verdeeld over verschillende vloerlijnen zijn er meer dan 40 kleurvarianten beschikbaar, van verrassend helder en fris tot diep, stijlvol donker.

Onze gietvloeren zijn naadloos, slijtvast, weinig krasgevoelig, flexibel en bovendien kleurecht. Dankzij het naadloze karaker van de vloer heeft uw interieur altijd een mooie, verzorgde strakke en schone uitstraling. Bovendien overtreffen ze in duurzaamheid en functionaliteit elk alternatief.

Perfecte eigenschappen

Gietvloeren zijn vrijwel overal toe te passen. Door de perfecte eigenschappen van dit type vloer heeft uw interieur altijd een mooie, verzorgde strakke en schone uitstraling

Laat u inspireren door klanten die u voor gingen

Wilt u onze vloeren in het echt zien?

U weet natuurlijk pas echt wat u vindt van een vloer als u deze heeft gezien en er over heeft gelopen. Kom eens langs in onze showroom, of bel voor een afspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!